Отворени работни огласи

Оглас за КОРЕСПОНДЕНТ

Поради зголемен обем на работа компанијата АЛМА има потреба од кореспондент по Англиски и Германски јазик.
Основните потребни квалификации се:

  • комуникациски вештини
  • организираност
  • ефективност
  • професионален однос кон работните обврски
  • способност за тимска работа.

Сите заинтересирани кои имаат соодветни познавања од оваа област можат да се пријават.

Аплицирај

Оглас за КОРЕСПОНДЕНТ

Поради зголемен обем на работа компанијата АЛМА има потреба од кореспондент по Турски јазик.
Основните потребни квалификации се:

  • комуникациски вештини
  • организираност
  • ефективност
  • професионален однос кон работните обврски
  • способност за тимска работа.

Сите заинтересирани кои имаат соодветни познавања од оваа област можат да се пријават.

Аплицирај

Оглас за ОПЕРАТОР ЗА ВЕЗАЧКА МАШИНА

Поради зголемен обем на работа компанијата АЛМА има потреба од оператор за везачка машина со и без работно искуство.

Сите заинтересирани кои имаат соодветни познавања од оваа област можат да се пријават.

Аплицирај

Оглас за ШИВАЧКИ

Поради зголемен обем на работа компанијата АЛМА има потреба од шивачки со работно искуство на обична машина и опшиварка.

Сите заинтересирани кои имаат соодветни познавања од оваа област можат да се пријават.

Аплицирај

Оглас за ШАБЛОНЕР

Поради зголемен обем на работа компанијата АЛМА има потреба од лице во одделот за шаблонирање, конструкции моделирање и градирање.

Сите заинтересирани кои имаат соодветни познавања од оваа област можат да се пријават.

Аплицирај

Аплицирајте


Телефон: +389 (0) 33 271 666
Мобилен Телефон: +389 (0) 70 21 38 06
Е-пошта: vrabotuvanje@alma-fashion.com