КОПЧИЊА & АКСЕСОАРИ

Преку инвестирање во производствени капацитети во Турција, ние сме едни од нај големите дистрибутери на копчиња во регионот.

Нашата сила е во полиестерските копчиња, каде што можеме да произведеме висококвалитетни копчиња за да ви ја дадеме најдобрата цена по копче. Нашите полиестерски копчиња се PFD (подготвени за боење), а ние нудиме можност за ласерско гравирање на вашите копчиња.

Дополнително нудиме и Corozo (копче од семето на тропска палма), бисерни копчиња, копчиња од рог, дрвени копчиња и многу други видови на копчиња. Во Македонија држиме голема залиха на копчиња во магацина за брзо фарбање и испорака. 

Нашите копчиња се со OEKO-TEX® и процесот на фарбање е со водени бои без тешки хемикали кој ја загадуваат околината.

Download our CATALOG OF BUTTONS.

Download our COLECTION CATALOG OF BUTTONS.

Download our CATALOG OF METAL ACCESSORIES.