ТКАЕНИНИ

Ние нудиме широк асортиман на материјали, за машка и женска мода од класичен кошуларски материјал до тексас (denim) и технички третирани материјали. Нашето големо искуство и текстилно знаење ни дозволува да го пронајдеме и набавиме точниот материјал за вашите потреби. Зависно од вашите потреби, материјалите можат да бидат набавени од Кина, Турција или за поскапи и луксузни материјали од Италија.