ЗАКАЧАЛКИ

Најкреативна компанија за закачалки во цела Европа или можеби во светот. Нашиот партнер P.M.P е најсовремена компанија која создава и продава закачалки за сите најдобри европски брендови од средно ниско до луксузно ниво. Сите видови закачалки од пластика до дрвени и метални закачалки дизајнирани за вашите потреби. Многу готови калапи овозможуваат да се направат за вас закачалки во различни големини. Ве молиме проверете го приложениот каталог. За ценовно ориентирано барање користиме и турски TAM Plastik.

Download our HANGERS CATALOG