КОНЕЦ ЗА ШИЕЊЕ

Како официјален дистрибутер на TUR-IP, Турција нудиме конци за шиење за секаков вид текстилни или индустриски производи. Нашата понуда вклучува конци за шиење од памучни предива и потоа полиестерски предива од различни конструкции од предени предива до монофиламенти. Во нашиот магацин во Кочани секогаш чуваме залиха на конците за шиење во различни дебелини.

На нашите клиенти нудиме и уникатно советување за да го пронајдете најдоброто спојување за вашите јаки, манжетни или предни рифови, врз основа на нашиот специјалист, кој се занимава речиси 20 години со производство на машки кошули. Нудиме и материјали за спојување и фиксирање на Permess за различни модни производи, вклучително и лепење за споените шевови.

Можеме да ве советуваме за вистинскиот избор на конец за шиење за секој тип на ваш производ. Испораките на поголеми количини ги реализираме најчесто во рок од една недела преку сопствени транспорти од Турција.