ПАТЕНТИ

Ние Ви нудиме секаков вид на патенти, модни и за индустриски потреби. Нашето долго партнерство со Mega Турција ни овозможува да понудиме квалитет на патентот, дизајн за вашите потреби и брза и точна испорака се по фер најниска можна цена. За поголеми количини и со цел да се вклопиме во вашата цена можеме патентите да се набават директно од Кина.

Download our ZIPPERS CATALOG