ЛЕПЛИВО/НЕЛЕПЛИВО

Покрај дизајнот и ткаенината, изборот на подлога е една од најважните делови во вашата скапоцената колекција. Низ долгогодишно искуство станавме сертифицирани. Permess разви око за мода и детали. Можеме да ви понудиме прецизни материјали за да Ви помогнеме да го постигнете перфектниот фит и удобност во вашата колекција.

Download our INTERLINING CATALOG