• 11 Конфекциски работници за работа на машина
  (со и без работно искуство)
 • 5 Конфекциски работници за работа на опшиварка
  (со и без работно искуство)
 • 2 Конфекциски работници за работа на машини со специјални намени
  (со и без работно искуство)
 • 4 Конфекциски работници за работа на пегла
  (со и без работно искуство)

 

 

НУДИМЕ:
• Редовна и солидна плата;
• Пријатна работна атмосфера;
• Работа во 1 смена;
• Обезбеден превоз.

 

 

НОВО: Започнавме со РАБОТИЛНИЦА и ОБУКА на кандидати без работно искуство со цел воведување во производството на текстилната индустрија и развивање нови вештини.

 

Доколку сакате да бидете дел од нашиот тим Ве покануваме да аплицирате на [email protected]
За дополнителни информации може да нè контактирате на тел:
070 214 615.

en_USEnglish